SPØRGSMÅL OG SVAR

Oftest stillede spørgsmål

Lær mere om Trendcasts projekter her

oftest stillede spørgsmål

For at hjælpe dig bedst muligt i din søgning af trends, nye møbler, tilmelding til messer eller tutorials til dit hjemmelavede møbel, er du kommet det rette sted. Herunder finder du en samlet oversigt over de oftest stillede spørgsmål i den forbindelse. Hvis du har spørgsmål, der ikke besvares her, er du velkommen til at sende en besked til os her.

 

Hvordan tilmelder man sig Salone del Mobile?

Du kan tilmelde dig via følgende link, hvor der er indsat nærmere informationer via tilmelding i bunden af sitet.

Kan alle deltage ved Salone del Mobile?

De første dage er det kun folk med relation til branchen der kan tiltage på Salone del Mobile messen. Den sidste dag er der dog åbent for alle med interesse for det. Hele Milano er dog omringet af alverdens designprocesser hele ugen. Derfor vil det være en oplevelse i sig selv at være i byen denne uge. Vær opmærksom på at booke hoteller mv. i god tid, da byen er spækket af mennesker denne uge.

Hvordan tilmelder man sig med en stand på Stockholm Furniture Fair?

Hvis du er en del af de nye upcoming designers, er det muligt at ansøge om at få en stand i Greenhouse. Her er der plads til at udfolde de uforudsigelige og innovative ideer. Mange af de mere erfarne vil have mulighed for at komme forbi og blive inspireret. Du anmoder om dette på følgende link.

Kan alle deltage ved Stockholm Furniture Fair?

Ligesom ved Salone del Mobile, er de ved Stockholm Furniture Fair kun folk med relation til branchen der kan tiltage på messen de første dage. Den sidste dag er der dog åbent for alle med interesse for messen.

hvad er futurisme
Hvad er futurisme?

Begrebet stammer fra Italien, hvor de italienske futurister gjorde op med fortidens kunst og forkastede enhver form for tradition. Det handler om at skille sig ud i en vis form for aggressivitet. Som eksempel blev den første futuristiske udstille i Milano i 1911 ingen succes, da kritikkerne mente, at udstillingen var for traditionel og forsigtig. De havde altså på ingen måde lavet et brud med fortidens kunst. Picasso var med til at føre futurismen i en videre udvikling, hvor der kom fokus på farten og dynamikken i samtidens moderne byliv. Futurismen fik en kort levetid men nåede dog i løbet af få år at sprede sig til arkitektur, design, boligindretning, mode osv. Det er også i dag en af de trends vi ser mere til. Bl.a. med vores store bomber jakker, og store støvler, som i dag fylder meget i modetrends. Kort sagt, var futurismen altså en fremtidsbegejstret kunstretning, der modsat flere andre bevægelser forud for dem, var begejstrede for den moderne teknologi, som både tog, fly og biler.

Hvor kan jeg skaffe materialer til at lave min trallebænk?

Du kan købe dine materialer i Silvan, eller være heldig at få to traller af din lokale tømmerhandel. Værktøjet kan ligeledes købes i Silvan, i Bauhaus eller i Harald Nyborg.