SALONE DEL MOBILE AFLYSES

Pressemeddelse

Salone Del Mobile aflyses for første gang i 49 år

salone del mobile

Efter at design messen i Milano har stået på siden år 1971, er dette første gang i 49 år, at den internationale møbelmesse Salone Del Mobile i Milano aflyses. Det har været længe undervejs, og selv efter at være blevet udskudt fra foråret til sommeren, måtte det for alvor aflyses i år.

Alle kender følelsen af, at noget man har set frem til i lang tid aflyses. Det er den værste følelse, da man har opbygget forventninger osv. til en god begivenhed eller event. Det var ikke blot en hvilken som helst messe det gik ud over. Messen i Milano er den største i verden og er kendt blandt alle i branchen. De største arkitekter, designere og ingeniører flokkes alle og mødes ved den berygtede messe i Milano hvert år. Det er dér det hele sker, og det er bestemt ikke noget man ønsker at gå glip af.

”Selv om vi har været fast besluttet på at beholde den nye dato i juni og lade den årlige event foregå som planlagt, betyder de nuværende uforudsigelige omstændigheder og usikkerheder, at årets Salone del Mobile alligevel ikke kan finde sted,” lyder det fra arrangørerne.

I stedet udskydes messen nu til at foregå mellem den 13. og 18. april 2021, hvor messens 50 års jubilæum vil blive fejret.

Flere events aflyses

Corona-virussen spreder sig og flere og flere tager deres forholdsregler for at undgå smitte. Det er ikke kun gået ud over messen i Milano. Der er nemlig flere og flere messer og events som aflyses og udskydes i disse tider. Både i Hamborg, Shanghai og i Kina er det bl.a. gået ud over andre design- og møbelmesser og kun flere forventes at få samme udfald i løbet af de næste måneder.

Beslutningen om at udskyde bl.a. Salone Del Mobile har enorme konsekvenser for hele branchen, og der synes på de sociale medier at være to lejre. På den ene side dem der fuldt forstår beslutningen og bakker op pga. sundhedsfarerne ved at gennemføre et så internationalt event i et område, der allerede er ramt af Coronavirus, og så på den anden side, de utallige personer, der mister tusindvis af kroner på ikke-refunderbare hotel- og flybestillinger.

 

Kontakt

Sidsel Jepsen

Tlf.: 30 29 46 77

Mail: skj2412@hotmail.com

 

I – Man kender alle følelsen af, at noget man har glædet sig til og set frem til i lang tid aflyses. Det er den værste følelse, da man har opbygget forventninger osv. til en god begivenhed eller event.

S – Det er første gang i 49 år at messen aflyses

Fokus: Identifikation eller sensation