REVIEW AF KVADRAT

Kvadrat tekstil

Følgende opslag er et review af tekstilvirksomheden Kvadrat, efter deltagelse ved dette års Stockholm Furniture Fair. Kvadrat er en familieejet virksomhed, som har sine rødder i byen Ebeltoft. Selvom virksomheden er ekspanderet til de internationale markeder, holder virksomheden fast i de traditionsbunde værdier, hvorfor hovedkontoret fortsat er placeret i Ebeltoft. De leverer tekstiler til arkitekter, designere og private forbruger i Europa og åbner bl.a. op for markedet i USA i januar 2021. På trods af denne udvidelse, er det fortsat med afsæt i Ebeltoft.

Efter deltagelse ved dette års messe ved Stockholm Furniture Fair, kan tekstilvirksomheden Kvadrat, fremhæves som værende en af de mest inspirerende og nærværende stande. Vi har besøgt standen på messen, som var med til at give et nyt pust på messen. Deres altid fascinerende stand, får én til at drømme sig væk, mens man går rundt blandt alle slags stoftyper, som hænger ned fra loftet. Det er kun fantasien, som sætter grænser, og grænser er der ikke mange af hos Kvadrat. Her er alt nemlig muligt, ligesom nogle endda vil mene, at det var ligesom at gå på- eller blandt skyerne, hvor det ene materiale gav en bedre fornemmelse af dette end den anden. Endvidere er personalet altid varmt og nærværende, og er klar til at besvare spørgsmål om nyt såvel som gammelt. Atmosfæren er unik, og det er tydeligt at mærke, at den 52 år gamle tekstilvirksomhed er familieejet virksomhed, hvor rødderne om at holde sammen som en familie, ligger dybt i virksomhedens rødder og DNA.

kvadrat tekstil  kvadrat tekstil

Lancering af ny kollektion

Kvadrat har lavet en ny kollektion, som nyeste kollektion præsenteres som Knit, strikkede tekstiler, hvilket i høj grad var i fokus og i centrum for dette års deltagen. Designere fra hele verden var valgt for at skabe stykker med Kvadrat Febrik-tekstiler som det primære tekstil. Designerne leverede det perfekte lærred til at skubbe grænserne for, hvad der kan opnås inden for deres respektive discipliner. De eksperimenterede hver især med materialer, form og farve, hvor mange kan siges at arbejde på grænsen mellem industrielt design og håndværk. Hvis man ikke nåede at opleve dette på messen, kan det med fordel anbefales at besøge Kvadrats showroom i København, gennem 3 Days of Design. Ellers har de mange designere ligeledes lavet en stor udstilling på Aros i Aarhus, som også er værd at besøge.

Du kan få en idé af virksomhedens kreative udfoldelser, ved at se videoen herunder, som er fra deres tidligere projekt i februar 2020.

Efter besøget på Kvadrats messe ved Stockholm Furniture Fair, kan det konkluderes, at virksomheden er en hjertevarm arbejdsplads, med venlige og kompetente medarbejdere, som emmer af god atmosfære, gode produkter, samt god smag. Og selvom mange måske ikke kender til Kvadrat på navnet, har de fleste mennesker faktisk nogle af Kvadrats tekstiler og produkter i hjemmet. Den danske tekstilvirksomhed er store på markedet lige nu, og jeg kan garantere for, at de kun bliver større. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Kvadrats stand på Stockholm Furniture Fair
Author Rating
51star1star1star1star1star
Event
Stockholm Furniture Fair
Starting on
februar 3, 2020
Location
Stockholmsmässen, Mässvägen 1,Älvsjö-125 30