EVENT I MILANO

Salone del Mobile

Salone del Mobile er en møbelmesse der årligt afholdes i Milano. Messen er den største af sin art i verden og viser det nyeste indenfor møbler og design fra lande rundt omkring i verden. Messen er en af de førende steder for visning af nye produkter som møbler, belysning og andre boligrelaterede ting. “Salone” er også kendt som Showet, som typisk finder sted i april måned hvert år. I 2020 har messen dog ikke været afholdt, grundet covid-19.

“Salonen”, som også er kendt som “showet”, kan betragtes som et laboratorium for eksperimentering, hvor nye muligheder for refleksion over verden af design er tilladt. Salone Internazionale del Mobile, som messen hedder på italiensk, er opdelt i forskellige stilkategorier, hvor den klassiske kategori bl.a. er værd at nævne. Denne kategori trækker på værdierne tradition, håndværk og dygtighed i kunsten om at fremstille møbler og genstande i den klassiske stil. Her er fokus både på produkter hvor funktionalitet, innovation og god sans for stil er i spil.

Messen rummer i gennemsnit mere end 370.000 deltagere hvert år fra 188 forskellige nationer. Der er altså et godt grundlag for at besøge den berygtede messe og blive klogere på alle nye møbler og tendenser. Det er et oplagt internationalt udstillingsvindue for kreativitet og et forum for folk i branchen, samt andre besøgende som deler interesse for samme.

salone del mobile  salone del mobile  salone del mobile

Den officielle guide til Milano Design Week

Kommunikationsplatformen Fuorisalone.it tilbyder et supportsystem til oprettelse og promovering af begivenheder under Milano Design Week. Med andre ord, er det den officielle guide til arrangementet i Milano. Formålet med det er at fremme design som en begivenhed og event. Dvs. et design, der ved at flytte ud af dets officielle rum gøres tilgængeligt for alle gennem brug af passende værktøjer og tjenester.

Sådan fremmes Milano Design Week-kulturen

Fuorisalone lancerer 4 digitale formater, der bliver en del af it-platformen, for at overskueliggøre messen, og fremme Milano Design Week-kulturen for mange af de deltagende. De 4 formater lyder som følgende:

Fuorisalone.tv

Dette er et online videoprogram som udfyldes alle dage, for at dække samtaler, interviews, produktpræsentationer og koncerter. Det er en række indhold skabt af virksomheder og designere, som er ivrige efter at præsentere deres projekter og ideer i et innovativt format.

Fuorisalone møder

Her vil platformen forbinde virksomheder med partnere, kunder, forhandlere og et valgt publikum. Dette gøres med henblik på at skabe en direkte kontakt mellem virksomheder og fagfolk. Der vil herigennem være mulighed for ar præsentere nye produkter, designere kan præsentere nye projekter, dele strategier, samt møde nye potentielle kunder, samt opnå værdifulde kontakter.

Fuorisalone Kina

Her vil lanceres chatfunktioner og videokanaler med henblik på et samarbejdsprojekt med de store kinesiske designere.

Fuorisalone Japan

Dette er ligeledes en ny webplatform for det japanske designpublikum, som rettes mod arkitekter, designere, virksomheder, samt andre personer med interesse i samme.

Et stort design fænomen

Selvom dette års Milano design uge er udskudt til 2021, betyder det intet mindre end en brag af en uge. Der er nemlig ikke blot tale om én messe, ligesom ved Stockholm Furniture Fair. I stedet forvandles hele Milano i denne uge til et stort design fænomen, hvor folk fra hele verden flokkes for at spotte nye trends og tendenser. Og dette gælder ikke kun trends og tendenser i form af møbler – et andet eksempel er støvsugere, som er opgraderet fra almindelige robotstøvsugere, til noget mere high tec robotstøvsugere, skraldespande der “danser” og gøres livagtige på gaderne, samt syngende opvaskemaskiner.

Få et indblik i Salone del Mobile messen fra Milano i 2019 herunder.

Stemningen og atmosfæren er værd at opleve, så hvis du vil være med på de nyeste bølger, bør du bestemt deltage ved næste års Salone del Mobile Design Week i Milano. Det er mildest talt en oplevelse værd.

Summary
Event
Salone del Mobile
Location
Milano, Boro Buonaparte 65,-20121
Starting on
april 13, 2021
Ending on
april 18, 2021
Description
Salone del Mobile er en møbelmesse der årligt afholdes i Milano. Messen er den største af sin art i verden og viser det nyeste indenfor møbler og design fra lande rundt omkring i verden.
Offer Price